Tilbud på tærtedej

Tærtedej på tilbud 

Tærten er en meget populær spise i Danmark, hvor det især er madtærten, der dominerer. Her på siden kan du finde de bedste tilbud på tærtedej - hvad enten det gælder tilbud på desserttærtebunde eller madtærtebunde. 

 

Tilbud på tærtedej

Madtærten er nem at lave, den tager ikke særlig lang tid at lave, og så smager den bare altid godt! Derudover er tærter også ofte en god madret, når det gælder stop af madspild. Du kan nemlig putte mange forskellige ting i tærten, og derfor fungerer retten godt som en slags 'tøm køleskabet ret'. Madtærten består af en usødet bund af dej i modsætningen til desserttærten, som oftest ses lavet med en sød mørdejsbund.

Hvilke slags tærter kan jeg lave?

Hvis du har besluttet dig for, at i dag er dagen, hvor du skal lave en god tærte - så kan du med fordel fortsætte med at læse her på siden! Når du skal lave en tærte, bør du som det første overveje, hvordan tærtens base skal være. Og her mener vi selvfølgelig tærtedejen. Skal den være luftig og lækker? Skal den være grov og sund? Når du først har basen på plads, gælder det om at være kreativ og lytte til smagsløgene. Til at binde fyldet i tærten sammen, bruger man en æggemasse. Æggemassen består typisk af æg, mælk og fløde eller creme fraiche. Her får du lidt eksempler på gode tærter til frokost- eller aftensmåltidet: 

  • Porre-bacontærte  
  • Broccolitærte
  • Laksetærte
  • Kyllingetærte
  • Pulled pork tærte

Skal du derimod lave en desserttærte, kræver det lidt andre ingredienser. Og det kræver også en anden tærtedej. Her er består bunden nemlig af en mørdej, som er tilsat sukker. Oven på mørdejen kan du komme mange forskellige slags fyld. Lav fx en af disse desserttærter: 

  • Æbletærte
  • Blåbærtærte
  • Blodappelsintærte
  • Hindbærtærte
  • Chokoladetærte

Hvis tærten skal være hurtig og nem at lave, så kan du med fordel købe tærtedejen færdig. Så skal du kun tage stilling til fyldet, og tærten er meget hurtig at lave. Her på siden kan du se alle de aktuelle tilbud på tærtedej!

Tærtetips

Hvis du gerne vil have, at din desserttærte bliver lækkert sprød - så skal du faktisk ikke ælte dejen. Hvis du ælter mørdejen, så ryger luften ud af den, og dejen trækker sig sammen - og bunden vil blive mindre sprød. Sørg i stedet for at blande mørdejen forsigtigt sammen, så alle ingredienserne er mixet fint sammen - men uden at ælte den. 

Et godt tip til tilberedningen af frokost- eller aftentærten er at prikke hul i dejen, så du undgår at den buler op under forbagningen. Det gælder især hvis du har valgt at lave din tærte på en butterdejsbund! 

 Hvis du synes, at det lyder for besværligt med tilberedningen af tærtedejen - så finder du tilbud på færdig tærtebund her på siden. 

Hvorfor skal tærtedej forbages?

Dejen skal ikke nødvendigvis forbages, men hvis du ønsker, at bunden skal blive sprød, kan du med fordel forbage tærtedejen. Så undgår du at tærten når at suge al væsken fra fyldet.

 

Find andre gode tilbud

Support

Hvis du har udfordringer med MineTilbud.dk eller vores app, er du velkommen til at sende os en e-mail på:

kontakt@minetilbud.dk